Koncept

Hos os er der mulighed for fotografering både inde og ude.

Ønsker i fotografering i naturen råder vi til, at fotograferingen foregår i månederne marts-september (evt. oktober) da sandsynligheden for lunere vejr er langt større.

Indendørsfotografering kan bookes hele året rundt.

 

Hvordan foregår det før fotograferingen?

  1. Datoen for fotograferingen aftales med børnehaven eller den ansvarlige forældre.
  1. Foregår fotograferingen under pædagogernes ansvar fremsendes følgende til børnehaven med henblik på uddeling til forældrene:
  • Infoseddel til forældrene, inkl. slip til forældreunderskrift – det er meget vigtigt, at denne udfyldes med tydelige bogstaver.
  • Infoseddel til at hænge op med dato
  1. Fra børnehavens side skal vi bruge:
  • Børnenes fornavn, efternavn og stue.
  • Stuernes navne
  1. Foregår fotograferingen under forældrenes ansvar modtages der et link, som skal ligges online på børnehave/forældre intra, hvor forældrene derfra selv kan booke en tid på den aftalte dag i det angivet tidsrum. 

 

OBS! Som børnehave/Dagpleje modtager i gratis:

  • 1 stk. 15×20 print af hver stue (med tekst: børnehavens navn, stuens navn og årstal

Ønskes der webfiler af fællesbillede til børnehavens hjemmeside, kan disse fremsendes efter aftale.

 


 

Hvad sker der efter fotograferingen?

Hos os får i jeres eget personlige galleri. I vil når galleriet er klar modtaget en mail med link, kode og yderligere relevant info.

Betaling:

Fra dette galleri kan i ligge jeres bestilling. Når i har fuldført ordren vil i inden for 24 timer modtage en faktura på mail, som skal betales før ordren kan sættes i gang. Det er muligt at betale via konto overførsel eller Mobile Pay.

Levering:

Jeg tilbyder en billig men fælles levering direkte til børnehaven for 25,- hvis ordren er lagt inden den skrevne dato som vil fremkomme af linket i mailen der fremsendes med log-in info. Bestiller man først efter er leveringsprisen 50,- Det er også muligt at afhente i Otterup på Fyn.